אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קוביות בראוניז שוקולד וגבינה בציפוי שוקולד חלב שאתם חייבים להכין

בראוניז שוקולד וגבינה על בסיס פתי בר, בציפוי שוקולד חלב - 4 שכבות של אושר מתוק. הקינוח המושלם לשבועות, אבל הוא כל כך טעים שכנראה תכינו אותו כל השנה
  • צילום: אפיק גבאי
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 25*25 ס"מ
5 תגובות
מצרכים

לתחתית:16 פתי בר וניל עלית

לשכבת הבראוניז:200 גרם שוקולד מריר עלית
180 גרם חמאה
1 (200 גרם) כוס סוכר לבן
1/2 כפית מלח
3 ביצים בגודל L
1/2 כוס (70 גרם) קמח
1/3 כוס (45 גרם) קקאו מנופה
1 כפית תמצית וניל

לשכבת הגבינה:2 מיכלים (450 גרם) גבינת שמנת
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
2 ביצים בגודל L
2 כפות (20 גרם) קמח

לציפוי: 3/4 מיכל (200 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
250 גרם שוקולד חלב ג'יאנדויה לאפייה עלית, שבור לקוביות
40 גרם חמאה
קורט מלח

הוראות הכנה:
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות בעזרת מעט חמאה.
  • מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתיבר (אם צריך, אפשר לשבור חלק מהביסקוויטים).
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות בעזרת מעט חמאה.
  • מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתיבר (אם צריך, אפשר לשבור חלק מהביסקוויטים).
  • מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות בעזרת מעט חמאה.
  • 1
  • מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2
  • מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים את הדפנות בעזרת מעט חמאה.
  • 3
  • מרפדים את תחתית התבנית בשכבה אחידה של פתיבר (אם צריך, אפשר לשבור חלק מהביסקוויטים).
  • שכבת הבראוניז:
    • ממיסים במיקרוגל שוקולד, חמאה, סוכר ומלח.
    • מצננים מעט ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, אחת אחרי השניה.
    • מנפים לקערה את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
    • יוצקים לתבנית ואופים כ-10 דקות (אמור להיווצר קרום דק).
    • מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות. מצננים עד שתערובת הגבינה מוכנה.
    • ממיסים במיקרוגל שוקולד, חמאה, סוכר ומלח.
    • מצננים מעט ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, אחת אחרי השניה.
    • מנפים לקערה את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
    • יוצקים לתבנית ואופים כ-10 דקות (אמור להיווצר קרום דק).
    • מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות. מצננים עד שתערובת הגבינה מוכנה.
  • מצננים מעט ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, אחת אחרי השניה.
  • 1
  • ממיסים במיקרוגל שוקולד, חמאה, סוכר ומלח.
  • 2
  • מצננים מעט ומוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה, אחת אחרי השניה.
  • 3
  • מנפים לקערה את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • 4
  • יוצקים לתבנית ואופים כ-10 דקות (אמור להיווצר קרום דק).
  • 5
  • מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות. מצננים עד שתערובת הגבינה מוכנה.
  • שכבת הגבינה:
    • טורפים היטב את הגבינה, תמצית הוניל והסוכר. מוסיפים את הביצים, טורפים לאיחוד ולבסוף טורפים פנימה את הקמח.
    • יוצקים את התערובת בעדינות על שכבת הבראוניז. אופים כ-30 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי מעט רוטט אבל יציב. מצננים לחלוטין.
    • טורפים היטב את הגבינה, תמצית הוניל והסוכר. מוסיפים את הביצים, טורפים לאיחוד ולבסוף טורפים פנימה את הקמח.
    • יוצקים את התערובת בעדינות על שכבת הבראוניז. אופים כ-30 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי מעט רוטט אבל יציב. מצננים לחלוטין.
  • יוצקים את התערובת בעדינות על שכבת הבראוניז. אופים כ-30 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי מעט רוטט אבל יציב. מצננים לחלוטין.
  • 1
  • טורפים היטב את הגבינה, תמצית הוניל והסוכר. מוסיפים את הביצים, טורפים לאיחוד ולבסוף טורפים פנימה את הקמח.
  • 2
  • יוצקים את התערובת בעדינות על שכבת הבראוניז. אופים כ-30 דקות עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי מעט רוטט אבל יציב. מצננים לחלוטין.
  • ציפוי השוקולד:
    • בקערה בינונית מערבבים את השמנת, החמאה והשוקולד, כך שהשוקולד יצופה בשמנת.
    • ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים עד לקבל גנאש אחיד וחלק.
    • יוצקים את הגנאש על שכבת הגבינה ומקררים למשך שעתיים לפחות.
    • פורסים לריבועים.
    • בקערה בינונית מערבבים את השמנת, החמאה והשוקולד, כך שהשוקולד יצופה בשמנת.
    • ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים עד לקבל גנאש אחיד וחלק.
    • יוצקים את הגנאש על שכבת הגבינה ומקררים למשך שעתיים לפחות.
    • פורסים לריבועים.
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים עד לקבל גנאש אחיד וחלק.
  • 1
  • בקערה בינונית מערבבים את השמנת, החמאה והשוקולד, כך שהשוקולד יצופה בשמנת.
  • 2
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי ומערבבים עד לקבל גנאש אחיד וחלק.
  • 3
  • יוצקים את הגנאש על שכבת הגבינה ומקררים למשך שעתיים לפחות.
  • 4
  • פורסים לריבועים.
  • 5 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar אביה פינטו הגיב:

      היי אפשר גבינה רגילה במקום גבינת שמנת?

    2. Avatar מלכה הגיב:

      איזה תבנית צריך תבנית מרובעת או מלבנית ארוכה?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי מלכה,
        למתכון הזה צריך תבנית מרובעת בגודל 25*25 ס"מ
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    3. Avatar יסמין אדרי הגיב:

      אפשרלהחליף בציפוי את השוקולד ג'נדויה לשוקולד רגיל?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי יסמין,
        כן אפשר להחליף לשוקולד רגיל (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0