אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קונקורד שוקולד רבע לשבע

מחפשים עוגה מרשימה וקלה להכנה? מצאתם! עוגת קונקוד שוקולד רבע לשבע ללא אפייה, קלה מאוד להכנה וטעימה כל כך עם מוס שוקולד והמון עוגיות רבע לשבע לקישוט. נהדרת גם לאירוח בראש השנה
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: עוגה בתבנית בומב בקוטר 20 ס"מ
4 תגובות
מצרכים

למוס שוקולד:200 גרם שוקולד מריר
500 מ"ל שמנת להקצפה, קרה מאוד

לבסיס:1 חבילה רבע לשבע

לקישוט:3 חבילות רבע לשבע

מוס שוקולד:
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממיסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהשוקולד נמס ומבריק.
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקצפת לתערובת השוקולד ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • מרפדים את התבנית ביריעה של ניילון נצמד ויוצקים פנימה את המוס. מיישרים אותו.
  • מסדרים עוגיות רבע לשבע ליצירת בסיס לעוגה (לאחר היפוך החלק העליון כעת יהפוך לבסיס).
  • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • ממיסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהשוקולד נמס ומבריק.
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקצפת לתערובת השוקולד ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • מרפדים את התבנית ביריעה של ניילון נצמד ויוצקים פנימה את המוס. מיישרים אותו.
  • מסדרים עוגיות רבע לשבע ליצירת בסיס לעוגה (לאחר היפוך החלק העליון כעת יהפוך לבסיס).
  • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
  • ממיסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהשוקולד נמס ומבריק.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • ממיסים במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהשוקולד נמס ומבריק.
  • 3
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד.
  • 4
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים היטב.
  • 5
  • מוסיפים את יתרת הקצפת לתערובת השוקולד ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד.
  • 6
  • מרפדים את התבנית ביריעה של ניילון נצמד ויוצקים פנימה את המוס. מיישרים אותו.
  • 7
  • מסדרים עוגיות רבע לשבע ליצירת בסיס לעוגה (לאחר היפוך החלק העליון כעת יהפוך לבסיס).
  • 8
  • מקפיאים את העוגה במשך 4-5 שעות לפחות.
  • קישוט:
    • מחלצים את העוגה מהתבנית ומפשירים כמה דקות בטמפרטורת החדר כך שהמוס יהיה מעט רך בחלק החיצוני שלו והעוגיות יידבקו.
    • חותכים כל רבע לשבע ל-3 חלקים ומדביקים בצורה חופשית על גבי המוס עד שהוא מצופה לחלוטין בשכבת עוגיות.
    • מפשירים 1-2 שעות במקרר לפני ההגשה ומגישים.
    • מחלצים את העוגה מהתבנית ומפשירים כמה דקות בטמפרטורת החדר כך שהמוס יהיה מעט רך בחלק החיצוני שלו והעוגיות יידבקו.
    • חותכים כל רבע לשבע ל-3 חלקים ומדביקים בצורה חופשית על גבי המוס עד שהוא מצופה לחלוטין בשכבת עוגיות.
    • מפשירים 1-2 שעות במקרר לפני ההגשה ומגישים.
  • חותכים כל רבע לשבע ל-3 חלקים ומדביקים בצורה חופשית על גבי המוס עד שהוא מצופה לחלוטין בשכבת עוגיות.
  • 1
  • מחלצים את העוגה מהתבנית ומפשירים כמה דקות בטמפרטורת החדר כך שהמוס יהיה מעט רך בחלק החיצוני שלו והעוגיות יידבקו.
  • 2
  • חותכים כל רבע לשבע ל-3 חלקים ומדביקים בצורה חופשית על גבי המוס עד שהוא מצופה לחלוטין בשכבת עוגיות.
  • 3
  • מפשירים 1-2 שעות במקרר לפני ההגשה ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להגיש את העוגה חצי קפואה ואז היא תתקבל במרקם של עוגת גלידה.
    • אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג של רבע לשבע שאוהבים.
    • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד יומיים. אפשר להקפיא את העוגה (ללא הקישוט) עד חודש עטופה היטב.
    4 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      באיזו תבנית מכינים את המוס?

    2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      הוופלים מתייבשים אחרי שהות במקרר…

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0