המוס שוקולד המושלם הזה הוא חלק מסדרת מתכונים חדשה ומוצלחת במיוחד שכולם עם ממרח אקסטרה חלב החדש. כי לא בכל יום יוצא ממרח שמשתלב בצורה טובה בכל סוגי הקינוחים.
הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.
ואם בא לכם עוד קינוחים טעימים עם ממרח אקסטרה חלב, הנה מתכון מעולה לעוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח אקסטרה
מצרכים
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 צנצנת (350 גרם) ממרח אקסטרה חלב עלית
4 מקופלת עלית
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
- בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה.
- מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
- שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות.
- מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר.
- מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
- מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
- בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה.
- מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
- שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות.
- מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר.
- מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
- מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה. מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב. שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות. מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר. מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
היי, ממרח שוקולד של 700 גרם או 350 גרם? תודה
היי אביה,
משתמשים בצנצנת הקטנה יותר.
רק רציתי להגיד תודה רבה ולשאול אם יש אופציה לשים בבסיס שוקולד חלב ולא לבן?
היי,
יכול להיות שהתכוונת למתכון אחר? אין פה שוקולד לבן בבסיס.
באיזה מהצננצנות מדובר במתכון? יש גדולה ויש קטנה ?
היי,
הכוונה לצנצנת הקטנה.
היי, יש לך אולי מתכון למוס שוקולד ללא סוכר?
היי גבי,
אפשר להכין את המתכון הזה: https://www.regamatok-elite.co.il/recipes/%D7%9E%D7%95%D7%A1-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%91-2-%D7%9E%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D/
ולהשתמש בשוקולד פרה ללא סוכר.
מאמינה שעם נוטלה זה יצא טעים ממש. חוץ מזה מי לא אוהב נוטלה?
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה ?
היי דורית
את המתכון הזה בעייתי להפוך לפרווה, הנה מתכון למוס שוקולד פרווה מעולה וקל להכנה:
https://www.regamatok-elite.co.il/recipes/%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%91-2-%d7%9e%d7%a6%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%9d/
כול המתכונים
ניתן להקפאה? כמה זמן אפשר לשמור במקרר? תודה
היי רויטל,
אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר 3-4 ימים ואפשר גם להקפיא.
האם זה יכול לעבוד גם עם שוקולד השחר?
כן
עם עוד ניתן להשתמש חוץ מהממרח הזה?
היי ורד,
את יכולה להשתמש בכל ממרח שאת אוהבת.