אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קינוחי כוסות – מוס אקסטרה שוקולד עם שברי מקופלת והר קצפת

מוס אקסטרה שוקולד בכוסות אישיות עם שברי מקופלת והר קצפת, שמכינים מ-5 מצרכים בלבד. מוס שוקולד קטיפתי, מפנק וקל להכנה
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: חצי שעה
רמת קושי: קל
כמות: 4-6 כוסות תלוי בגודל הכוס
ללא גלוטן
19 תגובות

המוס שוקולד המושלם הזה הוא חלק מסדרת מתכונים חדשה ומוצלחת במיוחד שכולם עם ממרח אקסטרה חלב החדש. כי לא בכל יום יוצא ממרח שמשתלב בצורה טובה בכל סוגי הקינוחים.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם בא לכם עוד קינוחים טעימים עם ממרח אקסטרה חלב, הנה מתכון מעולה לעוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח אקסטרה

מצרכים

2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 צנצנת (350 גרם) ממרח אקסטרה חלב עלית
4 מקופלת עלית
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
  • בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה.
  • מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
  • שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות.
  • מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר.
  • מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
  • בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה.
  • מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
  • שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות.
  • מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר.
  • מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
  • מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
  • 1
  • בקערת מקיסר עם וו הקצפה שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצת רכה.
  • 2
  • מוסיפים את ממרח האקסטרה וממשיכים להקציף עד שנוצר מוס יציב.
  • 3
  • שוברים פנימה שברי מקופלת ומקפלים בעדינות.
  • 4
  • מעבירים את המוס לכוסות שקופות עד 3/4 גובה. מעבירים למקרר.
  • 5
  • מקציפים את המיכל הנותר של השמנת ביחד עם אבקת סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 6
  • מזלפים את הקצפת על המוס ושומרים במקרר עד להגשה.
  • 6
    קינוחי כוסות - מוס אקסטרה שוקולד עם שברי מקופלת והר קצפת
    19 תגובות
    1. Avatar נתנאל הגיב:

      וווווואאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווו יצא לנו ממש טעים ויפה ברמות !!!!!!!!!
      ואפילו הוספנו קוביית שוקולד פרה על כל כוסית!!!
      תודה רבה !!!!

    2. Avatar אביה הגיב:

      היי, ממרח שוקולד של 700 גרם או 350 גרם? תודה

    3. Avatar מישהי הגיב:

      רק רציתי להגיד תודה רבה ולשאול אם יש אופציה לשים בבסיס שוקולד חלב ולא לבן?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        יכול להיות שהתכוונת למתכון אחר? אין פה שוקולד לבן בבסיס.

    4. Avatar אנדראה הגיב:

      באיזה מהצננצנות מדובר במתכון? יש גדולה ויש קטנה ?

    5. Avatar גבי הגיב:

      היי, יש לך אולי מתכון למוס שוקולד ללא סוכר?

    6. Avatar יולי הגיב:

      מאמינה שעם נוטלה זה יצא טעים ממש. חוץ מזה מי לא אוהב נוטלה?

    7. Avatar דורית הגיב:

      איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה ?

    8. Avatar כוכבה לוי הגיב:

      כול המתכונים

    9. Avatar רויטל הגיב:

      ניתן להקפאה? כמה זמן אפשר לשמור במקרר? תודה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי רויטל,
        אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר 3-4 ימים ואפשר גם להקפיא.

    10. Avatar שחר הגיב:

      האם זה יכול לעבוד גם עם שוקולד השחר?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0