מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קינוח מוס שוקולד לבן ודבש עם קראמבל שקדים

קינוח מוס שוקולד לבן ודבש חגיגי, טעים וקל מאוד להכנה עם תוספת קראמבל שקדים לקישוט. קינוח נהדר לאירוח בסוכה או לאורך כל ימות השנה.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 5-6 קינוחים אישיים בכוסות בנפח 150 מ"ל
0 תגובות
מצרכים

למוס שוקולד לבן ודבש:100 גרם שוקולד לבן
2 כפות דבש
250 מ"ל (1 כוס) שמנת להקצפה

לקראמבל שקדים:50 גרם שקדים
50 גרם (5 כפות) קמח
50 גרם (רבע כוס) סוכר דמררה
50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קורט מלח

אופן ההכנה:
  • מוס שוקולד לבן ודבש: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים דבש וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים כ-10 דקות בטמרפטורת החדר.
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד ויציב.
  • מעבירים את המוס לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים לתוך הכוסות עד 2/3 מגובהן.
  • קראמבל שקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים שקדים, קמח, סוכר, חמאה ומלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורים.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהבה.
  • מצננים לחלוטין ומפזרים בחלק העליון של המוסים.
  • מוס שוקולד לבן ודבש: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים דבש וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מצננים כ-10 דקות בטמרפטורת החדר.
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד ויציב.
  • מעבירים את המוס לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים לתוך הכוסות עד 2/3 מגובהן.
  • קראמבל שקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים שקדים, קמח, סוכר, חמאה ומלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורים.
  • מעבירים את הפירורים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהבה.
  • מצננים לחלוטין ומפזרים בחלק העליון של המוסים.
  • מוסיפים דבש וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 1
  • מוס שוקולד לבן ודבש: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • 2
  • מוסיפים דבש וממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 3
  • מצננים כ-10 דקות בטמרפטורת החדר.
  • 4
  • בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  • 5
  • מוסיפים 2-3 כפות קצפת לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  • 6
  • מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד שמתקבל מוס אחיד ויציב.
  • 7
  • מעבירים את המוס לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים לתוך הכוסות עד 2/3 מגובהן.
  • 8
  • קראמבל שקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 9
  • במעבד מזון עם להב פלדה שמים שקדים, קמח, סוכר, חמאה ומלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורים.
  • 10
  • מעבירים את הפירורים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10-15 דקות עד הזהבה.
  • 11
  • מצננים לחלוטין ומפזרים בחלק העליון של המוסים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הקינוחים בכלי סגור במקרר עד שבוע.
    • במקום דבש אפשר להשתמש בסילאן או מייפל לגיוון הטעמים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0