אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קרמבו עד חצות

חובבי "עד חצות" – התפקדו! במיוחד לימים הקרים קבלו קרמבו עד חצות מושלם – ביסקוויט עד חצות לבסיס, מרנג וניל אוורירי בטירוף וציפוי שוקולד מבריק לקישוט. לא תאמינו כמה קל להכין אותם!
    זמן הכנה: שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: 10 מיני קרמבואים
    9 תגובות
    מצרכים

    לבסיס:10 ביסקוויטים עד חצות

    למרנג:2 חלבונים L
    120 גרם סוכר
    קורט מלח
    1 כפית תמצית וניל

    לציפוי:150 גרם שווקלד מריר
    1 כפית שמן

    לקישוט:2-3 ביסקוויטים עד חצות, מפוררים דק

    אופן ההכנה:
    • מסדרים את הביסקוויטים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • מרנג שוויצרי: מחממים סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה-בינונית.
    • בקערה חסינת אש (או קערת מיקסר מנירוסטה) שמים חלבונים, סוכר ומלח ומניחים על גבי הסיר עם המים הרותחים.
    • מערבבים את תערובת החלבונים (אין צורך להקציף) ומבשלים בעדינות בצורה זו עד שהסוכר נמס.
    • מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה במשך 8-10 דקות עד שמתקבל מרנג יציב מאוד. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים כפית של תמצית וניל.
    • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס"מ.
    • מזלפים תלוליות מרנג על גבי העוגיות.
    • מקפיאים את הקרמבואים למשך כשעה לפני הציפוי להתייצבות.
    • ציפוי: ממסים את השוקולד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
    • מעבירים את השוקולד המומס לתוך כלי גבוה (למשל כוס) שיהיה נוח לטבילת הקרמבו.
    • טובלים את הקרמבואים ומניחים על גבי התבנית. מפזרים מיד ביסקוויטים מפוררים שידבקו לציפוי.
    • מצננים עוד כמה דקות במקפיא להתייצבות מוחלטת.
    • מסדרים את הביסקוויטים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
    • מרנג שוויצרי: מחממים סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה-בינונית.
    • בקערה חסינת אש (או קערת מיקסר מנירוסטה) שמים חלבונים, סוכר ומלח ומניחים על גבי הסיר עם המים הרותחים.
    • מערבבים את תערובת החלבונים (אין צורך להקציף) ומבשלים בעדינות בצורה זו עד שהסוכר נמס.
    • מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה במשך 8-10 דקות עד שמתקבל מרנג יציב מאוד. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים כפית של תמצית וניל.
    • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס"מ.
    • מזלפים תלוליות מרנג על גבי העוגיות.
    • מקפיאים את הקרמבואים למשך כשעה לפני הציפוי להתייצבות.
    • ציפוי: ממסים את השוקולד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
    • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
    • מעבירים את השוקולד המומס לתוך כלי גבוה (למשל כוס) שיהיה נוח לטבילת הקרמבו.
    • טובלים את הקרמבואים ומניחים על גבי התבנית. מפזרים מיד ביסקוויטים מפוררים שידבקו לציפוי.
    • מצננים עוד כמה דקות במקפיא להתייצבות מוחלטת.
  • מרנג שוויצרי: מחממים סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה-בינונית.
  • 1
  • מסדרים את הביסקוויטים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 2
  • מרנג שוויצרי: מחממים סיר עם מים רותחים על להבה נמוכה-בינונית.
  • 3
  • בקערה חסינת אש (או קערת מיקסר מנירוסטה) שמים חלבונים, סוכר ומלח ומניחים על גבי הסיר עם המים הרותחים.
  • 4
  • מערבבים את תערובת החלבונים (אין צורך להקציף) ומבשלים בעדינות בצורה זו עד שהסוכר נמס.
  • 5
  • מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה במשך 8-10 דקות עד שמתקבל מרנג יציב מאוד. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים כפית של תמצית וניל.
  • 6
  • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס"מ.
  • 7
  • מזלפים תלוליות מרנג על גבי העוגיות.
  • 8
  • מקפיאים את הקרמבואים למשך כשעה לפני הציפוי להתייצבות.
  • 9
  • ציפוי: ממסים את השוקולד במיקרוגל או על סיר אדים כפול.
  • 10
  • מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
  • 11
  • מעבירים את השוקולד המומס לתוך כלי גבוה (למשל כוס) שיהיה נוח לטבילת הקרמבו.
  • 12
  • טובלים את הקרמבואים ומניחים על גבי התבנית. מפזרים מיד ביסקוויטים מפוררים שידבקו לציפוי.
  • 13
  • מצננים עוד כמה דקות במקפיא להתייצבות מוחלטת.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הקרמבואים בכלי סגור במקרר עד 4 ימים.
    • במקום שוקולד מריר אפשר לצפות בשוקולד חלב או לבן באותה כמות.
    • אם רוצים, אפשר להשתמש בעד חצות רגיל או עיגולים, לפי הטעם האישי.
    9 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      האם אפשר להחליף את הביקוויט במשהו אחר?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי, כל עוגייה עגולה קטנה תעבוד כבסיס, אבל השילוב עם המרקמים של העד חצות מושלם אז ממליצים עלייה בחום (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    2. Avatar סיון הגיב:

      היי האם העוגיות חלביות? רוצה להכין פרווה

    3. Avatar אריאלה הגיב:

      היי, האם אפשר לשמור במקפיא? ככל וניתן, לכמה זמן?

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אופס, לא שמתי ♥ שכן

    5. Avatar טל הגיב:

      הי, האם צריך לשמור את הקרמבואים במקרר עד להגשה?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0