אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

שברי שוקולד מריר והפתעות

שברי שוקולד מריר איכותי עם כל התוספות שאתם הכי אוהבים, הקינוח הזה כל כך טעים ומרשים ועם זאת כל כך פשוט להכנה שהוא הולך להפוך אצלכם למתכון קבוע
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20
ללא גלוטן
0 תגובות

מצרכים

200 גרם שוקולד ספלנדיד 80%
4 כפות מייפל

לתוספות (לבחירתכם):פיסטוקים קלויים
פקאנים קלויים
חמוציות
קוקוס קלוי
פרוסות שקדים קלויים (או שקדים שלמים/חצויים)

להגשה:אספרסו כפול מקפסולת אספרסו 14 – חזק במיוחד של קפה עלית

אופן הכנה:
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד והמייפל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • מעבירים לתבנית בגודל 20X20, עם נייר אפייה בתחתית.
  • מפזרים מעל את כל התוספות שאוהבים, מקפידים שכל תוספת תיגע בשוקולד כדי שלא תשתחרר, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים להגיש.
  • שוברים את השוקולד לפיסות גדולות ומגישים לצד אספרסו חזק.
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד והמייפל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • מעבירים לתבנית בגודל 20X20, עם נייר אפייה בתחתית.
  • מפזרים מעל את כל התוספות שאוהבים, מקפידים שכל תוספת תיגע בשוקולד כדי שלא תשתחרר, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים להגיש.
  • שוברים את השוקולד לפיסות גדולות ומגישים לצד אספרסו חזק.
  • מעבירים לתבנית בגודל 20X20, עם נייר אפייה בתחתית.
  • 1
  • בקערה שמתאימה למיקרו שמים את השוקולד והמייפל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • 2
  • מעבירים לתבנית בגודל 20X20, עם נייר אפייה בתחתית.
  • 3
  • מפזרים מעל את כל התוספות שאוהבים, מקפידים שכל תוספת תיגע בשוקולד כדי שלא תשתחרר, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים להגיש.
  • 4
  • שוברים את השוקולד לפיסות גדולות ומגישים לצד אספרסו חזק.
  • הטיפ שלנו
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0