אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

שוקולטה שחיתות עם בייגלה מלוח, גלידת וניל וקצפת

שוקולטה הכי מפנקת שיש! עם גלידת וניל, הר קצפת וגילופי שוקולד ספלנדיד מעל. תתכוננו למשקה הכי טעים ששתיתם
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 4 משקאות
0 תגובות

נמצא הפינוק המושלם! משקה שוקולדי סמיך ועשיר עם מלא תוספת מפנקות בפנים, וכדי שלא יחסר עטפנו גם את שפתי הכוס בשוקולד עם שברי בייגלה – פשוט חגיגה בספל.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם אהבתם את המתכון הזה את חייבים לנסות להכין את השוקולטה הצרפתית המעולה הזאת.

מצרכים

4 קפסולות שוקולטה ספלנדיד של עלית
100 גרם שוקולד ספלנדיד 80% מוצקי קקאו
1 כוס בייגלה מלוח
גלידת וניל איכותית
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
  • מכניסים את הבייגלה לשקית ומרסקים עם הידיים או בעזרת קופסת שימורים/מערוך. מעבירים לצלחת שטוחה.
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת ביחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם כל צנתר שאוהבים.
  • מכינים במכונת קפה משקה עם קפסולת שוקולטה ספלנדיד על ידי לחיצה על כפתור הכוס הגדולה.
  • בינתיים מזלפים שוקולד על שפתי הכוס ומגלגלים את שפתי הכוס עם השוקולד בבייגלה.
  • מעבירים את השוקולטה לתוך הכוס, מוסיפים כדור גלידת וניל ומזלפים קצפת בנדיבות.
  • מכניסים את הבייגלה לשקית ומרסקים עם הידיים או בעזרת קופסת שימורים/מערוך. מעבירים לצלחת שטוחה.
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת ביחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם כל צנתר שאוהבים.
  • מכינים במכונת קפה משקה עם קפסולת שוקולטה ספלנדיד על ידי לחיצה על כפתור הכוס הגדולה.
  • בינתיים מזלפים שוקולד על שפתי הכוס ומגלגלים את שפתי הכוס עם השוקולד בבייגלה.
  • מעבירים את השוקולטה לתוך הכוס, מוסיפים כדור גלידת וניל ומזלפים קצפת בנדיבות.
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • 1
  • מכניסים את הבייגלה לשקית ומרסקים עם הידיים או בעזרת קופסת שימורים/מערוך. מעבירים לצלחת שטוחה.
  • 2
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
  • 3
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת ביחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם כל צנתר שאוהבים.
  • 4
  • מכינים במכונת קפה משקה עם קפסולת שוקולטה ספלנדיד על ידי לחיצה על כפתור הכוס הגדולה.
  • 5
  • בינתיים מזלפים שוקולד על שפתי הכוס ומגלגלים את שפתי הכוס עם השוקולד בבייגלה.
  • 6
  • מעבירים את השוקולטה לתוך הכוס, מוסיפים כדור גלידת וניל ומזלפים קצפת בנדיבות.
  • 6
    שוקולטה שחיתות עם בייגלה מלוח, גלידת וניל וקצפת, צילום: טל סיון ציפורין
    הטיפ שלנו
    • רוצים לשדרג? מגרדים מעל שוקולד ספלנדיד בעזרת קולפן ואפשר גם לזלף את השוקולד המומס לפנים הכוס.
    • רוצים קפסולות שוקולטה ספלנדיד של עלית עד הבית? לחצו כאן.
    0 תגובות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0