מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז טבעוניים

בלי ביצים ופרווה - בראוניז טבעוניים שוקולדיים, רכים, נמסים בפה וכל כך קלים להכנה. קערה אחת ומטרפה - זה כל מה שתצטרכו כדי להכין אותם
  • מתכון, צילום וסטיילינג:נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
פרווה
טבעוני
0 תגובות
מצרכים

לבראוניז:120 מ"ל (1/2 כוס) שמן
200 גרם (כוס) סוכר
1 כפית תמצית וניל
240 מ"ל (1 כוס) חלב סויה או חלב שקדים
קורט מלח
175 גרם (כוס ורבע) קמח
חצי כפית אבקת אפייה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • 4
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • 5
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • 6
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • הטיפ שלנו

    ·         שומרים את הבראוניז בכלי סגור עד 3 ימים בטמפרטורת החדר.

    ·         אפשר להקפיא את הבראוניז עד חודש בכלי אטום.

    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0