אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז טבעוניים

בלי ביצים ופרווה - בראוניז טבעוניים שוקולדיים, רכים, נמסים בפה וכל כך קלים להכנה. קערה אחת ומטרפה - זה כל מה שתצטרכו כדי להכין אותם
  • מתכון, צילום וסטיילינג:נטלי לוין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
פרווה
טבעוני
23 תגובות

מצרכים

לבראוניז:120 מ"ל (1/2 כוס) שמן
200 גרם (כוס) סוכר
1 כפית תמצית וניל
240 מ"ל (1 כוס) חלב סויה או חלב שקדים
קורט מלח
70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו
175 גרם (כוס ורבע) קמח
חצי כפית אבקת אפייה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד שמן, סוכר, וניל, חלב ומלח עד קבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • 4
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
  • 5
  • מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
  • 6
  • אופים במשך 18-23 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
  • 7
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.
  • הטיפ שלנו

    ·         שומרים את הבראוניז בכלי סגור עד 3 ימים בטמפרטורת החדר.

    ·         אפשר להקפיא את הבראוניז עד חודש בכלי אטום.

    23 תגובות
    1. Avatar נועה הגיב:

      היי, מאמינה שיצא פחות עשיר אבל אם אין, האם אפשר להשתמש במים/מיץ במקום חלב צמחי?

    2. Avatar שמרית הגיב:

      היי. האם אפשר להחליף את החלב שקדים בחלב רגיל?

    3. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      יצא טעים אבל משום מה מתפורר… ממה זה יכול להיות?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי,
        האם חיכית עד שהתקררו כדי לחתוך אותם? האם עשית לפי הכמויות המדויקות במתכון עם כוס מדידה אוניברסלית או משקל?

    4. Avatar איילת הגיב:

      מה מחליף ביצים?

    5. Avatar חנה הגיב:

      לאיזו תבנית מיועד המתכון?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי חנה,
        המתכון מתאים לתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    6. Avatar ריטה הגיב:

      איזה גודל תבנית?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי ריטה,
        המתכון מתאים לתבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    7. Avatar חני הגיב:

      רשום קקאו ברשימת הרכיבים

    8. Avatar חני הגיב:

      כתוב ברשימת הרכיבים קקאו

    9. Avatar עמית הגיב:

      הכנתי את הבראוניז יצא מעולה!

    10. Avatar יורם פרום הגיב:

      70 גרם זה לא חצי כוס כמו כן 170 גרם זה לא כוס ורבע קמח 200גר זה כוס מקוה ששאר הכמויות מדויקות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0