אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

בראוניז פינוקיות

הבראוניז הכי מטריפים שטעמתם! בראוניז שוקולד במרקם פאדג'י מושלם, עם מיני פינוקיות בפנים שמתפצחות בפה ובתוכן קרם טעים בטירוף
  • צילום: טל סיון צפורין
  • מתכון: בתיה שורק
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 30*20
3 תגובות

בראוניז שוקולדיים חלומיים, שמכינים בקלות ובמהירות ומפתיעים את כולם בביס מושלם – הכי כיף לקחת אותם לפיקניק או לטיול מחוץ לבית.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם אהבתם את המתכון הזה את חייבים להכיר את החטיף בלונדי החלומי הזה!.

מצרכים

200 גרם שוקולד פרה מריר
200 גרם חמאה
3 ביצים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
60 גרם (1/3 כוס) סוכר חום בהיר
3 כפות אבקת קקאו
1/2 כפית מלח
70 גרם (1/2 כוס) קמח
1/2 קופסה מיני פינוקיות עלית
50 גרם שוקולד פרה חלב (לא חובה)

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
  • ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרו או על גבי בן מארי עד להמסה מלאה.
  • מקציפים ביצים ואת שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קציפה תפוחה ולבנה.
  • מורידים את המהירות של המיקסר ומוזגים באיטיות את תערובת השוקולד המומס.
  • עוצרים את המיקסר ומנפים מעל קקאו, קמח ומלח מעבדים אך ורק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומפזרים פינוקיות (אפשר גם להוסיף קוביות שוקולד).
  • אופים כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים אך המרכז מעט רוטט. מצננים קלות, מכסים ומעבירים למקפיא לפחות שעתיים.
  • מחלצים מהתבנית פורסים לקוביות. שומרים בכלי אטום במקרר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
  • ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרו או על גבי בן מארי עד להמסה מלאה.
  • מקציפים ביצים ואת שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קציפה תפוחה ולבנה.
  • מורידים את המהירות של המיקסר ומוזגים באיטיות את תערובת השוקולד המומס.
  • עוצרים את המיקסר ומנפים מעל קקאו, קמח ומלח מעבדים אך ורק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומפזרים פינוקיות (אפשר גם להוסיף קוביות שוקולד).
  • אופים כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים אך המרכז מעט רוטט. מצננים קלות, מכסים ומעבירים למקפיא לפחות שעתיים.
  • מחלצים מהתבנית פורסים לקוביות. שומרים בכלי אטום במקרר.
  • ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרו או על גבי בן מארי עד להמסה מלאה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
  • 2
  • ממיסים שוקולד וחמאה בפולסים קצרים במיקרו או על גבי בן מארי עד להמסה מלאה.
  • 3
  • מקציפים ביצים ואת שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו הקצפה עד לקבלת קציפה תפוחה ולבנה.
  • 4
  • מורידים את המהירות של המיקסר ומוזגים באיטיות את תערובת השוקולד המומס.
  • 5
  • עוצרים את המיקסר ומנפים מעל קקאו, קמח ומלח מעבדים אך ורק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6
  • יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומפזרים פינוקיות (אפשר גם להוסיף קוביות שוקולד).
  • 7
  • אופים כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים אך המרכז מעט רוטט. מצננים קלות, מכסים ומעבירים למקפיא לפחות שעתיים.
  • 8
  • מחלצים מהתבנית פורסים לקוביות. שומרים בכלי אטום במקרר.
  • 8
    בראוניז פינוקיות
    3 תגובות
    1. Avatar לוטוס הגיב:

      האם ניתן להפוך את המתכון לטבעוני…ראיתי שהפינוקיות טבעוניות

    2. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      איזה טעם הפינוקיות?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        יש שני טעמים של פינוקיות, בראוניז בייגל בוטן וטופי קרמל מלוח.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0