אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טארט טריפל שוקולד מטריף

טארט טריפל שוקולד כמו של הקונדיטוריות. שכבת בצק פריך שוקולדי, מילוי שוקולד אפוי עם הפתעה בפנים וגנאש שוקולד עשיר מעל. קינוח של החלומות
  • מתכון, צילום וסטיילינג: גל בוכניק
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: בינוני
כמות: תבנית בקוטר 15-18
8 תגובות
מצרכים

בסיס :50 גרם חמאה
1/2 כוס (50 גרם) סוכר חום בהיר
2 חלמונים מביצה M
1/2 כוס פחות כף (60 גרם) קמח
1 כף (10 גרם) קקאו
1/2 שקית (5 גרם) אבקת אפיה
15 גרם שוקולד פרה מריר

גנאש שוקולד אפוי:1/2 כוס (100 גרם) שמנת מתוקה
60 גרם שוקולד פרה מריר
1 חלמון מביצה M

גנאש לציפוי:3 כפות (40 גרם) שמנת מתוקה
40 גרם שוקולד פרה מריר

הרכבת המנה:1/2 כוס (50 גרם) ממרחית לבנה
חצאי אגוז לוז קלויים
אבקת קקאו לפיזור בהגשה

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מכניסים את כל מצרכי הבסיס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים למרקם פירורי.
  • מעבירים את התערובת לשולחן העבודה. מאחדים את הבצק.
  • משטחים את הבצק בתבנית עד שמתקבל בסיס אחיד ומכניסים לתנור למשך 10-12 דקות.
  • בזמן שהבסיס בתנור מכינים את הגנאש האפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב.
  • מזלפים את הממרחית על הבסיס ומקפידים להשאיר שוליים של כ-1/2 סנטימטר.
  • יוצקים מעל הממרחית את הגנאש ומכניסים לתנור ל-12 דקות בדיוק בחום של 180 מעלות.
    מוציאים ומצצנים היטב.
  • בזמן שהטארט בתנור מכינים את הגנאש לציפוי: ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים למרקם אחיד.
  • לאחר התקררות הטארט שופכים עליו את הגנאש, משטחים בעזרת כף ומשאירים שוליים של חצי סנטימטר.
  • מקשטים מעל בחצאי אגוזי לוז ומפזרים מסביב אבקת קקאו
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מכניסים את כל מצרכי הבסיס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים למרקם פירורי.
  • מעבירים את התערובת לשולחן העבודה. מאחדים את הבצק.
  • משטחים את הבצק בתבנית עד שמתקבל בסיס אחיד ומכניסים לתנור למשך 10-12 דקות.
  • בזמן שהבסיס בתנור מכינים את הגנאש האפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב.
  • מזלפים את הממרחית על הבסיס ומקפידים להשאיר שוליים של כ-1/2 סנטימטר.
  • יוצקים מעל הממרחית את הגנאש ומכניסים לתנור ל-12 דקות בדיוק בחום של 180 מעלות.
    מוציאים ומצצנים היטב.
  • בזמן שהטארט בתנור מכינים את הגנאש לציפוי: ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים למרקם אחיד.
  • לאחר התקררות הטארט שופכים עליו את הגנאש, משטחים בעזרת כף ומשאירים שוליים של חצי סנטימטר.
  • מקשטים מעל בחצאי אגוזי לוז ומפזרים מסביב אבקת קקאו
  • מכניסים את כל מצרכי הבסיס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים למרקם פירורי.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2
  • מכניסים את כל מצרכי הבסיס למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים למרקם פירורי.
  • 3
  • מעבירים את התערובת לשולחן העבודה. מאחדים את הבצק.
  • 4
  • משטחים את הבצק בתבנית עד שמתקבל בסיס אחיד ומכניסים לתנור למשך 10-12 דקות.
  • 5
  • בזמן שהבסיס בתנור מכינים את הגנאש האפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב.
  • 6
  • מזלפים את הממרחית על הבסיס ומקפידים להשאיר שוליים של כ-1/2 סנטימטר.
  • 7
  • יוצקים מעל הממרחית את הגנאש ומכניסים לתנור ל-12 דקות בדיוק בחום של 180 מעלות.
    מוציאים ומצצנים היטב.
  • 8
  • בזמן שהטארט בתנור מכינים את הגנאש לציפוי: ממיסים שוקולד ושמנת במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים למרקם אחיד.
  • 9
  • לאחר התקררות הטארט שופכים עליו את הגנאש, משטחים בעזרת כף ומשאירים שוליים של חצי סנטימטר.
  • 10
  • מקשטים מעל בחצאי אגוזי לוז ומפזרים מסביב אבקת קקאו
  • 10
    טארט טריפל שוקולד מטריף
    8 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar עדי הגיב:

      מתכון מדהים שוקולדי בטירוף מזכיר את השקולטריות הטובות בעולם מתכון קלללללל הכנה וטעיםםםםם

    2. Avatar רות הגיב:

      לאיזה קוטר של תבנית זה מתאים?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי רות,
        תבנית בקוטר 15-18.
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה.

    3. Avatar אסתי הגיב:

      כן

    4. Avatar חגית הגיב:

      אפשר להוריד את שוקולד בבצק?

    5. Avatar אסתי הגיב:

      הכנתי באותו יום שעלה יצא מושלםםםםםםם

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0