מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טירמיסו מהיר ללא ביצים

אוהבים טירמיסו? קבלו מתכון קל וכל כך טעים שיקצור מחמאות מכולם – טירמיסו מהיר בלי ביצים שמכינים בקלי קלות. שכבות בישקוטים עם קפה, שוקולד וקרם מסקרפונה.
    הוסף למועדפים שלי
    זמן הכנה: חצי שעה
    רמת קושי: קל
    כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ
    0 תגובות
    מצרכים

    לטבילת הבישקוטים:240 מ"ל (1 כוס) חלב
    2 כפיות קפה נמס
    50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

    לקרם מסקרפונה:225 גרם (1 קופסה) גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
    250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
    2 כפות אבקת סוכר
    1 כפית תמצית וניל
    1 כף אינסטנט פודינג וניל

    לקישוט:100 גרם שוקולד מגורר

    מכינים את התערובת לטבילת הבישקוטים
    • בסיר קטן שמים חלב, קפה ושוקולד ומחממים עד שהחלב כמעט רותח והשוקולד נמס לחלוטין.
    • מצננים את התערובת לחלוטין בטמפרטורת החדר.
    • בסיר קטן שמים חלב, קפה ושוקולד ומחממים עד שהחלב כמעט רותח והשוקולד נמס לחלוטין.
    • מצננים את התערובת לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • מצננים את התערובת לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • 1
  • בסיר קטן שמים חלב, קפה ושוקולד ומחממים עד שהחלב כמעט רותח והשוקולד נמס לחלוטין.
  • 2
  • מצננים את התערובת לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • קרם מסקרפונה וניל
    • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג ומקציפים במהירות בינונית עד שאחיד.
    • מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
    • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג ומקציפים במהירות בינונית עד שאחיד.
    • מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • 1
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים מסקרפונה, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג ומקציפים במהירות בינונית עד שאחיד.
  • 2
  • מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
  • הרכבה והגשה
    • טובלים בישקוטים בתערובת השוקולד וקפה ומניחים בצפיפות בתחתית התבנית.
    • יוצקים כ-1/2 מכמות הקרם ומיישרים את החלק העליון.
    • מסדרים עוד בישקוטים טבולים במרווחים של כ-2-3 ס”מ בין עוגיה לעוגיה.
    • יוצקים מעל את יתרת הקרם ומיישרים את החלק העליון.
    • מכסים ומצננים את העוגה לפחות 3-4 שעות במקרר.
    • מפזרים שוקולד מגורר בחלק העליון ומגישים.
    • טובלים בישקוטים בתערובת השוקולד וקפה ומניחים בצפיפות בתחתית התבנית.
    • יוצקים כ-1/2 מכמות הקרם ומיישרים את החלק העליון.
    • מסדרים עוד בישקוטים טבולים במרווחים של כ-2-3 ס”מ בין עוגיה לעוגיה.
    • יוצקים מעל את יתרת הקרם ומיישרים את החלק העליון.
    • מכסים ומצננים את העוגה לפחות 3-4 שעות במקרר.
    • מפזרים שוקולד מגורר בחלק העליון ומגישים.
  • יוצקים כ-1/2 מכמות הקרם ומיישרים את החלק העליון.
  • 1
  • טובלים בישקוטים בתערובת השוקולד וקפה ומניחים בצפיפות בתחתית התבנית.
  • 2
  • יוצקים כ-1/2 מכמות הקרם ומיישרים את החלק העליון.
  • 3
  • מסדרים עוד בישקוטים טבולים במרווחים של כ-2-3 ס”מ בין עוגיה לעוגיה.
  • 4
  • יוצקים מעל את יתרת הקרם ומיישרים את החלק העליון.
  • 5
  • מכסים ומצננים את העוגה לפחות 3-4 שעות במקרר.
  • 6
  • מפזרים שוקולד מגורר בחלק העליון ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • העוגה במיטבה יום אחרי ההכנה, כך שמומלץ להכין מראש ולשמור במקרר.
    • במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב לתוצאה קצת יותר מתוקה.
    • שומרים את הטירמיסו עטוף היטב במקרר עד שבוע.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0