אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

טרייפל מילקי

טרייפל מילקי הוא הגשמת חלום ילדות קינוחי קרם שלושה שוקולדים בשכבות שמכינים מתערובת מהירה אחת. הוסיפו את הקצפת של מילקי מעל לקינוח מילקי מושלם.
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: בינוני
כמות: 6-8 קינוחים
ללא גלוטן
11 תגובות
מצרכים

לטרייפל:80 גרם שוקולד מריר עלית, קצוץ
100 גרם שוקולד חלב עלית, קצוץ
100 גרם שוקולד לבן עלית, קצוץ
240 מ"ל (כוס) חלב
250 גרם (גביע) שמנת להקצפה 38%
6 חלמונים
20 גרם (2 כפות) סוכר
רבע כפית מלח
50 גרם חמאה, רכה

לעיטור:360 מ"ל (כוס וחצי) שמנת להקצפה 38% שומן
30 גרם (רבע כוס) אבקת סוכר מנופה
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
  • מכינים על משטח העבודה 3 קערות בינוניות, מוסיפים לכל קערה שוקולד קצוץ אחר: שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן.
  • בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב והשמנת, במקביל טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר והמלח.
  • יוצקים מחצית מהחלב הרותח לקערת החלמונים בזרם דק תוך כדי עירבוב. יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך טריפה רצופה על להבה נמוכה עד שהתערובת מראה סימני בעבוע קלים.
  • יוצקים לכל אחת מקערות השוקולד שליש מהתערובת החמה, מניחים לשוקולדים לשבת ולהינמס קלות ומערבבים לקרם חלק.
  • מוסיפים לקערת השוקולד הלבן מחצית מכמות החמאה, מערבבים לקרם חלק. מוסיפים את יתרת החמאה לקערת שוקולד החלב, מערבבים לקרם חלק.
  • יוצקים לכוסות הגשה שכבה דקה של קרם שוקולד מריר ומקפיאים לחצי שעה להתייצבות.
  • יוצקים מעל לקרם המריר שכבה של קרם שוקולד חלב ומקפיאים לשעה נוספת.
  • מסיימים בשכבה של קרם שוקולד לבן ומקפיאים לשעה אחרונה, מעבירים את הקינוחים למקרר.
  • מקציפים במערבל חשמלי את הקצפת של מילקי עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה ומעטרים את הקינוחים בתלוליות קצפת גדולות בעזרת שקית זילוף.
  • מכינים על משטח העבודה 3 קערות בינוניות, מוסיפים לכל קערה שוקולד קצוץ אחר: שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן.
  • בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב והשמנת, במקביל טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר והמלח.
  • יוצקים מחצית מהחלב הרותח לקערת החלמונים בזרם דק תוך כדי עירבוב. יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך טריפה רצופה על להבה נמוכה עד שהתערובת מראה סימני בעבוע קלים.
  • יוצקים לכל אחת מקערות השוקולד שליש מהתערובת החמה, מניחים לשוקולדים לשבת ולהינמס קלות ומערבבים לקרם חלק.
  • מוסיפים לקערת השוקולד הלבן מחצית מכמות החמאה, מערבבים לקרם חלק. מוסיפים את יתרת החמאה לקערת שוקולד החלב, מערבבים לקרם חלק.
  • יוצקים לכוסות הגשה שכבה דקה של קרם שוקולד מריר ומקפיאים לחצי שעה להתייצבות.
  • יוצקים מעל לקרם המריר שכבה של קרם שוקולד חלב ומקפיאים לשעה נוספת.
  • מסיימים בשכבה של קרם שוקולד לבן ומקפיאים לשעה אחרונה, מעבירים את הקינוחים למקרר.
  • מקציפים במערבל חשמלי את הקצפת של מילקי עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה ומעטרים את הקינוחים בתלוליות קצפת גדולות בעזרת שקית זילוף.
  • בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב והשמנת, במקביל טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר והמלח.
  • 1
  • מכינים על משטח העבודה 3 קערות בינוניות, מוסיפים לכל קערה שוקולד קצוץ אחר: שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן.
  • 2
  • בסיר בינוני-קטן מביאים לרתיחה את החלב והשמנת, במקביל טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר והמלח.
  • 3
  • יוצקים מחצית מהחלב הרותח לקערת החלמונים בזרם דק תוך כדי עירבוב. יוצקים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך טריפה רצופה על להבה נמוכה עד שהתערובת מראה סימני בעבוע קלים.
  • 4
  • יוצקים לכל אחת מקערות השוקולד שליש מהתערובת החמה, מניחים לשוקולדים לשבת ולהינמס קלות ומערבבים לקרם חלק.
  • 5
  • מוסיפים לקערת השוקולד הלבן מחצית מכמות החמאה, מערבבים לקרם חלק. מוסיפים את יתרת החמאה לקערת שוקולד החלב, מערבבים לקרם חלק.
  • 6
  • יוצקים לכוסות הגשה שכבה דקה של קרם שוקולד מריר ומקפיאים לחצי שעה להתייצבות.
  • 7
  • יוצקים מעל לקרם המריר שכבה של קרם שוקולד חלב ומקפיאים לשעה נוספת.
  • 8
  • מסיימים בשכבה של קרם שוקולד לבן ומקפיאים לשעה אחרונה, מעבירים את הקינוחים למקרר.
  • 9
  • מקציפים במערבל חשמלי את הקצפת של מילקי עם אינסטנט פודינג לקצפת יציבה ומעטרים את הקינוחים בתלוליות קצפת גדולות בעזרת שקית זילוף.
  • הטיפ שלנו
    • הטרייפל נשמר במקרר עד 4 ימים.
    11 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar חסוי הגיב:

      וווווווווואאאאאאאאייייייייייייי מטורףףףףףףףףףףף אדיייייירררררררררררר מממממממממווווווווווששששששלללללללללםםםםםםםםם אהבתי

    2. Avatar מיה47 הגיב:

      מה זה קצפת מילקי?

    3. Avatar בתואל אוחנה הגיב:

      למה אני לא מצליח להרשם?

    4. Avatar דפ הגיב:

      באיזה גודל?

    5. Avatar לילי הגיב:

      האם אפשר לשנות לפרווה?

    6. Avatar מזל לביא הגיב:

      קודם כל זה נראה נפלא בשעות שמקפיאים את השוקולד בשלבים, לא קורה כלום לשוקולד שממתין בקערות?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        לא, מדובר בפרק זמן קצר יחסית ומיד לאחר מכן הקינוח נכנס לקירור

    7. Avatar רחל ענבר הגיב:

      היי, כמה מנות יוצאות מהמתכון?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0