אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

כדורי תמרים עם קקאו, קוקוס וצ'אנקים של בלונדי

כדורי תמרים משגעים עם הפתעת שברי בלונדי ושקדים קלויים, קראנצ’יים בטירוף
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 15-20 כדורים תלוי בגודל
ללא גלוטן
4 תגובות
מצרכים

מצרכים:16-20 תמרים, מומלץ מסוג מג'הול
1/2 כוס חמוציות
1 כוס שקדים פרוסים (או גפרורי שקדים)
3 כפות קקאו
5 כפות קוקוס קלוי
2 כפות שמן קוקוס
3 כפות טחינה מלאה
100 גרם שוקולד פרה בלונדי קוקוס

להגשה:קפה אספרסו מקפסולת בוסט עלית

אופן ההכנה:
  • במעבד מזון טוחנים את התמרים והחמוציות עד שנוצרת מעין משחה. זה בסדר אם זה לא חלק לגמרי.
  • קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהשקדים זהובים.
  • מוסיפים את השקדים למעבד המזון וטוחנים מעט עד שהם נשברים.
  • מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קוקוס, שמן קוקוס וטחינה ומערבבים.
  • קוצצים את הבלונדי לצ'אנקים קטנים ומוסיפים לתערובת. מערבבים.
  • יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס לבן. שומרים במקרר עד להגשה.
  • מגישים לצד כוס אספרסו כפול מקפסולת בוסט ומתחילים את הבוקר.
  • במעבד מזון טוחנים את התמרים והחמוציות עד שנוצרת מעין משחה. זה בסדר אם זה לא חלק לגמרי.
  • קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהשקדים זהובים.
  • מוסיפים את השקדים למעבד המזון וטוחנים מעט עד שהם נשברים.
  • מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קוקוס, שמן קוקוס וטחינה ומערבבים.
  • קוצצים את הבלונדי לצ'אנקים קטנים ומוסיפים לתערובת. מערבבים.
  • יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס לבן. שומרים במקרר עד להגשה.
  • מגישים לצד כוס אספרסו כפול מקפסולת בוסט ומתחילים את הבוקר.
  • קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהשקדים זהובים.
  • 1
  • במעבד מזון טוחנים את התמרים והחמוציות עד שנוצרת מעין משחה. זה בסדר אם זה לא חלק לגמרי.
  • 2
  • קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהשקדים זהובים.
  • 3
  • מוסיפים את השקדים למעבד המזון וטוחנים מעט עד שהם נשברים.
  • 4
  • מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קוקוס, שמן קוקוס וטחינה ומערבבים.
  • 5
  • קוצצים את הבלונדי לצ'אנקים קטנים ומוסיפים לתערובת. מערבבים.
  • 6
  • יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס לבן. שומרים במקרר עד להגשה.
  • 7
  • מגישים לצד כוס אספרסו כפול מקפסולת בוסט ומתחילים את הבוקר.
  • הטיפ שלנו
    4 תגובות
    הוסף תגובה
    1. Avatar כהן בטי הגיב:

      תודה על התגובה המהירה..ינוסה

    2. Avatar כהן בטי הגיב:

      מתי מכניסים את השמן??

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי בטי,
        ביחד עם הטחינה, הוספנו גם במתכון (:
        שימו לב שהוספנו עבורכם אופציה לשאול שאלות בלייב דרך הוואטסאפ. ניתן למצוא את כפתור הוואטסאפ בצד שמאל למטה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    צור קשר דרך WhatsApp 0