מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מאפינס דבש ושקדים עם שוקולד לבן

אם גם אתם משתעממים מעוגות הדבש הרגילות המתכון הבא בשבילכם - מאפינס דבש ושקדים עסיסיים במיוחד עם תוספת של שוקולד לבן.
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 12 מאפינס
1 תגובות
מצרכים

למאפינס:60 מ"ל (רבע כוס) מים רותחים
כפית קפה נמס
100 מ"ל (חצי מכל) יוגורט
45 מ"ל (3 כפות) שמן
175 גרם (חצי כוס) דבש
ביצה
רבע כפית מלח
חצי כפית קינמון
140 גרם (כוס) קמח
35 גרם (שליש כוס) שקדים טחונים
כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד לבן

לקישוט:שקדים קצוצים גס

אופן ההכנה
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  • בקערה גדולה מערבבים יחד מים וקפה עד להמסה.
  • מוסיפים יוגורט, שמן ודבש וטורפים לתערובת אחידה.
  • מוסיפים ביצה, מלח וקינמון וטורפים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לבלילה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  • ממלאים את השקעים בתערובת עד ¾ מגובהם.
  • מפזרים שקדים קצוצים בחלק העליון של המאפינס.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים ויציבים.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  • בקערה גדולה מערבבים יחד מים וקפה עד להמסה.
  • מוסיפים יוגורט, שמן ודבש וטורפים לתערובת אחידה.
  • מוסיפים ביצה, מלח וקינמון וטורפים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לבלילה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  • ממלאים את השקעים בתערובת עד ¾ מגובהם.
  • מפזרים שקדים קצוצים בחלק העליון של המאפינס.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים ויציבים.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • בקערה גדולה מערבבים יחד מים וקפה עד להמסה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  • 2
  • בקערה גדולה מערבבים יחד מים וקפה עד להמסה.
  • 3
  • מוסיפים יוגורט, שמן ודבש וטורפים לתערובת אחידה.
  • 4
  • מוסיפים ביצה, מלח וקינמון וטורפים עד שאחיד.
  • 5
  • מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
  • 6
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומוסיפים לבלילה. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  • 7
  • ממלאים את השקעים בתערובת עד ¾ מגובהם.
  • 8
  • מפזרים שקדים קצוצים בחלק העליון של המאפינס.
  • 9
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים ויציבים.
  • 10
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • המאפינס נשמרים בכלי סגור במקרר עד 10 ימים.
    • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • במקום שקדים טחונים אפשר להשתמש בקוקוס טחון.
    • במקום שוקולד לבן אפשר להשתמש בשוקולד חלב או מריר לגיוון הטעמים.
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. מירב הגיב:

      קל וטעים

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0