אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

מוס שוקולד חלבה

מוס שוקולד חלבה מטריף מ-3 מצרכים בלבד! עם קישוט של פקאן סיני ושערות חלבה - קינוח מרשים וטעים ברמות שמכינים בקלות ובמהירות
  • צילום: טל סיון צפורין
  • מתכון: בתיה שורק
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: 6-10 כוסות תלוי בגודל
ללא גלוטן
פרווה
טבעוני
7 תגובות

מוס שוקולד ממכר ומתמוסס בפה, עם תוספת חלבה שהופכת אותו לדבר הכי טעים בעולם. וברור שיש גם גרסת פרווה וגרסה טבעונית מופלאה.
והכי כיף! אפשר להכין אותם מראש, להקפיא בקופסה אטומה ולהוציא כשהאורחים מגיעים.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם אתם מחפשים עוד קינוחים מרשימים לראש השנה את חייבים לנסות את העוגת דבש חגיגית המעולה הזאת.

מצרכים

500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה קרה מאוד
200 גרם שוקולד פרה מריר
2 כפות טחינה גולמית

לקישוט:שערות חלבה
100 גרם פקאן סיני

אופן ההכנה:
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מחצית מכמות השמנת המתוקה (מיכל אחד). מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
  • מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
  • מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת הנוסף ולאחר מכן מוסיפים את הטחינה.
  • מגבירים את המהירות ומקציפים אך ורק עד לקבלת מוס רך.
  • מוזגים או מזלפים לכוסות ומקשטים בשברי פקאן ושערות חלבה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מחצית מכמות השמנת המתוקה (מיכל אחד). מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
  • מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
  • מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת הנוסף ולאחר מכן מוסיפים את הטחינה.
  • מגבירים את המהירות ומקציפים אך ורק עד לקבלת מוס רך.
  • מוזגים או מזלפים לכוסות ומקשטים בשברי פקאן ושערות חלבה.
  • מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
  • 1
  • שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מחצית מכמות השמנת המתוקה (מיכל אחד). מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
  • 2
  • מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
  • 3
  • מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת הנוסף ולאחר מכן מוסיפים את הטחינה.
  • 4
  • מגבירים את המהירות ומקציפים אך ורק עד לקבלת מוס רך.
  • 5
  • מוזגים או מזלפים לכוסות ומקשטים בשברי פקאן ושערות חלבה.
  • הטיפ שלנו
    • לגרסה פרווה וטבעונית משתמשים בשמנת צמחית להקצפה
    7 תגובות
    1. Avatar שלומית הגיב:

      האם אפשר להכין עם קצפת גלידן? אם כן כמה מים אני מוסיפה כי צריך לדלל אותה עם מים

    2. Avatar אנונימי הגיב:

      זה צריך להיות קצפת יציבה שניתן לזלף או נוזלי כמו כל מוס שמתקה בהקפאה?

    3. Avatar יעל הגיב:

      יהיה מתאים גם קצפת צמחית

    4. Avatar אסתי לב הגיב:

      לשמור במקפיא?

    5. Avatar שירי הגיב:

      לי הספיק 12 כוסות קינוח קטנים

    6. Avatar אלונה הגיב:

      ראיתי עכשיו שכתוב 6 עד 10 אם אני רוצה יותר . להכפיל כמויות?

    7. Avatar אלונה יאקימוב הגיב:

      היי לכמה כוסות זה מספיק?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0