אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

סופגניות ממולאות בשוקולד ופירות

במקום להכין סופגניות רגילות, קבלו גיוון טעים למאכל החגיגי - סופגניות ממולאות בשוקולד ופירות שמכינים בקלי קלות.
  • מתכון: אפרת ליכטנשטט
  • צילום וסטיילינג: סטודיו שלומי ארביב ואפרת ליכטנשטט
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 30 יחידות
סרטון
1 תגובות

מצרכים

לפירות:2 בננות
1 אננס
חופן ענבים
חופן תותים
3 משמשים חצויים - בעונה

לציפוי:200 גרם שוקולד מומס

לבלילה:2 ביצים
3/4 כוס חלב רגיל או שקדים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
רבע כפית מלח
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
רבע כפית קינמון

לטיגון:2 ליטר שמן

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבננות לרבעים, מנקים את התותים מהעלים, חותכים את האננס ואת כל שאר הפירות לקוביות בגודל ביס.
  • ממיסים שוקולד במיקרוגל ומעבירים לקערה קטנה ועמוקה.
  • משפדים את הפירות, טובלים כל פרי בשוקולד מומס ומניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה.
  • מצננים בפריזר כחצי שעה.
  • מכינים את הבלילה:
  • טורפים היטב ביצים,חלב, שמן, סוכר ומלח
  • מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון וטורפים לבלילה סמיכה יחסית.
  • מחממים את השמן בסיר עמוק ובודקים שהוא חם ע״י טבילת שיפוד: אם מופיעות בועות גדולות על השיפוד השמן חם.
  • טובלים את הפירות המצופים שוקולד בבלילה ומיד מכניסים לסיר לטיגון של כ20-40 שניות, תלוי בחום של השמן.
  • מטגנים כל פרי לחוד ומשתדלים לעבוד במהירות ובסביבה קרה כדי שהשוקולד לא ימס.
  • מפזרים אבקת סוכר ואוכלים מיד.
  • חותכים את הבננות לרבעים, מנקים את התותים מהעלים, חותכים את האננס ואת כל שאר הפירות לקוביות בגודל ביס.
  • ממיסים שוקולד במיקרוגל ומעבירים לקערה קטנה ועמוקה.
  • משפדים את הפירות, טובלים כל פרי בשוקולד מומס ומניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה.
  • מצננים בפריזר כחצי שעה.
  • מכינים את הבלילה:
  • טורפים היטב ביצים,חלב, שמן, סוכר ומלח
  • מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון וטורפים לבלילה סמיכה יחסית.
  • מחממים את השמן בסיר עמוק ובודקים שהוא חם ע״י טבילת שיפוד: אם מופיעות בועות גדולות על השיפוד השמן חם.
  • טובלים את הפירות המצופים שוקולד בבלילה ומיד מכניסים לסיר לטיגון של כ20-40 שניות, תלוי בחום של השמן.
  • מטגנים כל פרי לחוד ומשתדלים לעבוד במהירות ובסביבה קרה כדי שהשוקולד לא ימס.
  • מפזרים אבקת סוכר ואוכלים מיד.
  • ממיסים שוקולד במיקרוגל ומעבירים לקערה קטנה ועמוקה.
  • 1
  • חותכים את הבננות לרבעים, מנקים את התותים מהעלים, חותכים את האננס ואת כל שאר הפירות לקוביות בגודל ביס.
  • 2
  • ממיסים שוקולד במיקרוגל ומעבירים לקערה קטנה ועמוקה.
  • 3
  • משפדים את הפירות, טובלים כל פרי בשוקולד מומס ומניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה.
  • 4
  • מצננים בפריזר כחצי שעה.
  • 5
  • מכינים את הבלילה:
  • 6
  • טורפים היטב ביצים,חלב, שמן, סוכר ומלח
  • 7
  • מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון וטורפים לבלילה סמיכה יחסית.
  • 8
  • מחממים את השמן בסיר עמוק ובודקים שהוא חם ע״י טבילת שיפוד: אם מופיעות בועות גדולות על השיפוד השמן חם.
  • 9
  • טובלים את הפירות המצופים שוקולד בבלילה ומיד מכניסים לסיר לטיגון של כ20-40 שניות, תלוי בחום של השמן.
  • 10
  • מטגנים כל פרי לחוד ומשתדלים לעבוד במהירות ובסביבה קרה כדי שהשוקולד לא ימס.
  • 11
  • מפזרים אבקת סוכר ואוכלים מיד.
  • הטיפ שלנו
    • הסופגניות במיטבן כשהן טריות וחמות. עדיף לא להכין מראש.
    • אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים ובהתאם לעונה.
    1 תגובות
    1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      זה ממש לא הצליח לי 🙁
      כשמנסים לטבול את זה בבצק זה פשוט מחליק אליו…

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0