מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שוקולד צ’יפס קלאסיות

אוהבים עוגיות שוקולד צ'יפס? קבלו את המתכון הכי קל, מהיר וטעים שיש. עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות נוטפות שוקולד שנמס בין ביס לביס שמגישים חמימות במרקם רך. אלה עוגיות שוקולד צ'יפס שיגנבו את ההצגה בכל אירוע ותמיד יבקשו מכם את המתכון!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20-22 עוגיות
0 תגובות
מצרכים

לעוגיות:100 גרם חמאה רכה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה
1/2 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה L
1/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
200 גרם (כוס וחצי פחות כף) קמח
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי רך.
  • מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • מוסיפים סודה, אבקת אפייה וקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות בינוניות ומוסיפים פנימה. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
  • יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומזהיבות.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי רך.
  • מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • מוסיפים סודה, אבקת אפייה וקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות בינוניות ומוסיפים פנימה. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
  • יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומזהיבות.
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • 1
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי רך.
  • 2
  • מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  • 3
  • מוסיפים סודה, אבקת אפייה וקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
  • 4
  • קוצצים את השוקולד לחתיכות בינוניות ומוסיפים פנימה. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
  • 5
  • יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 6
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 7
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות תופחות ומזהיבות.
  • 8
  • מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • מומלץ להגיש את העוגיות חמימות אז הן במרקם רך ונמס בפה.
    • שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה עד 10 ימים.
    • אפשר לגוון ולהשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן.
    • אפשר להוסיף לבצק גם אגוזים.
    0 תגובות
    הוסף תגובה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0