מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד לבן וחמוציות

עוגיות שיבולת שועל במרקם רך וצ'ואי עם תוספת שוקולד לבן וחמוציות. שילוב מושלם של צבעים, מרקמים וטעמים שפשוט לא תוכלו לעמוד בפניהן!
  • מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 20-25 עוגיות
2 תגובות
מצרכים

לעוגיות:100 גרם חמאה רכה
100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
קורט מלח
כפית תמצית וניל
ביצה
140 גרם (כוס) קמח
חצי כפית סודה לשתייה
175 גרם (כוס ו-3/4) שיבולת שועל שלמה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
100 גרם חמוציות

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים נייר אפייה על תבניות.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה.
  • מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהתערובת אחידה, תפוחה ואוורירית.
  • מוסיפים קמח, סודה לשתייה, שיבולת שועל, שוקולד קצוץ וחמוציות ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מגלגלים עיגולים בגודל אגוז מלך ומסדרים במרווחים על גבי התבניות.
  • משטחים מעט את העוגיות בידיים.
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה.
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים נייר אפייה על תבניות.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה.
  • מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהתערובת אחידה, תפוחה ואוורירית.
  • מוסיפים קמח, סודה לשתייה, שיבולת שועל, שוקולד קצוץ וחמוציות ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מגלגלים עיגולים בגודל אגוז מלך ומסדרים במרווחים על גבי התבניות.
  • משטחים מעט את העוגיות בידיים.
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה.
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים נייר אפייה על תבניות.
  • 2
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, מלח ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה.
  • 3
  • מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהתערובת אחידה, תפוחה ואוורירית.
  • 4
  • מוסיפים קמח, סודה לשתייה, שיבולת שועל, שוקולד קצוץ וחמוציות ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 5
  • מגלגלים עיגולים בגודל אגוז מלך ומסדרים במרווחים על גבי התבניות.
  • 6
  • משטחים מעט את העוגיות בידיים.
  • 7
  • אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה.
  • 8
  • מצננים לחלוטין ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה עד שבוע.
    • במקום שוקולד לבן אפשר להשתמש בשוקולד חלב או מריר באותה כמות.
    • במקום חמוציות אפשר להשתמש בצימוקים.
    2 תגובות
    הוסף תגובה
    1. merav הגיב:

      טעים

    2. הגיב:

      מתכון טוב

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0