אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת גבינה ובלונדי ללא אפייה

עוגת גבינה מרשימה במיוחד עם תחתית פתי בר ללא אפייה, מוס גבינה בטעם בלונדי משגע וציפוי בלונדי מעל - לא תאמינו כמה קל להכין אותה!
  • צילום: נמרוד סונדרס
  • מתכון: בתיה שורק
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: תבנית עגולה בקוטר 24-26
4 תגובות

אם אתם מחפשים עוגה שמצד אחד תהיה חגיגית ומרשימה אבל מצד שני הכי פשוטה להכנה – זאת העוגה המושלמת בשבילכם!

והכי כיף? אפשר להכין אותה גם שבוע קודם ולהקפיא כך שלא תצטרכו להתעסק בקינוחים בערב החג.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

והנה עוד מתכון לעוגת גבינה חגיגית ומאוד קלה להכנה – עוגת גבינה פתי בר בשחור לבן.

מצרכים

לתחתית:150 גרם פתי בר עלית
75 גרם חמאה

למוס גבינה ובלונדי:150 גרם שוקולד פרה בלונדי קרמל 
1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
1 גביע גבינת שמנת 
2 גביעי גבינה לבנה 9%
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
70 גרם (1/2 כוס +1 כף) אבקת סוכר 
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

לגנאש בלונדי:150 גרם שוקולד פרה בלונדי קרמל 
3/4 כוס (180 מ"ל) שמנת מתוקה 

לקישוט (אופציונלי):1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
50 גרם שוקלד פרה בלונדי

אופן ההכנה:
  • מכינים את התחתית: במעבד מזון מניחים פתי בר וטוחנים עד לקבלת פירורים.
  • ממיסים את החמאה. מוסיפים לתערובת הפתי בר ומעבדים יחד
  • מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה לתחתית אחידה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • טורפים יחד בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד לקבלת מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס על גבי התחתית ומיישרים את החלק העליון. מכניסים את העוגה למקפיא לכשעתיים להתייצבות.
  • מכינים את הגנאש בלונדי: שוברים את הבלונדי לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • מחממים שמנת עד סף רתיחה. מוזגים על קוביות הבלונדי. ממתינים דקה ומערבבים היטב.
  • שופכים את הגנאש על המוס גבינה ומחזירים למקפיא (במידה ורוצים להגיש עוד כמה ימים) או למקרר (במידה ורוצים להגיש תוך יממה). ובכל מקרה צריך לתת לעוגה לפחות חצי יום להתייצב.
  • לפני ההגשה מכינים את הקצפת לקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מסביב לעוגה
  • מסדרים יפה קוביות שוקולד בלונדי בין תלוליות הקצפת
  • שומרים במקרר עד להגשה
  • מכינים את התחתית: במעבד מזון מניחים פתי בר וטוחנים עד לקבלת פירורים.
  • ממיסים את החמאה. מוסיפים לתערובת הפתי בר ומעבדים יחד
  • מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה לתחתית אחידה.
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • טורפים יחד בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד לקבלת מוס אחיד.
  • יוצקים את המוס על גבי התחתית ומיישרים את החלק העליון. מכניסים את העוגה למקפיא לכשעתיים להתייצבות.
  • מכינים את הגנאש בלונדי: שוברים את הבלונדי לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • מחממים שמנת עד סף רתיחה. מוזגים על קוביות הבלונדי. ממתינים דקה ומערבבים היטב.
  • שופכים את הגנאש על המוס גבינה ומחזירים למקפיא (במידה ורוצים להגיש עוד כמה ימים) או למקרר (במידה ורוצים להגיש תוך יממה). ובכל מקרה צריך לתת לעוגה לפחות חצי יום להתייצב.
  • לפני ההגשה מכינים את הקצפת לקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מסביב לעוגה
  • מסדרים יפה קוביות שוקולד בלונדי בין תלוליות הקצפת
  • שומרים במקרר עד להגשה
  • ממיסים את החמאה. מוסיפים לתערובת הפתי בר ומעבדים יחד
  • 1
  • מכינים את התחתית: במעבד מזון מניחים פתי בר וטוחנים עד לקבלת פירורים.
  • 2
  • ממיסים את החמאה. מוסיפים לתערובת הפתי בר ומעבדים יחד
  • 3
  • מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותה לתחתית אחידה.
  • 4
  • שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • 5
  • טורפים יחד בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.
  • 6
  • מוסיפים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הגבינה ומערבבים היטב.
  • 7
  • בקערת מיקסר מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה עד לקבלת מוס אחיד.
  • 8
  • יוצקים את המוס על גבי התחתית ומיישרים את החלק העליון. מכניסים את העוגה למקפיא לכשעתיים להתייצבות.
  • 9
  • מכינים את הגנאש בלונדי: שוברים את הבלונדי לקוביות ושמים בקערה קטנה.
  • 10
  • מחממים שמנת עד סף רתיחה. מוזגים על קוביות הבלונדי. ממתינים דקה ומערבבים היטב.
  • 11
  • שופכים את הגנאש על המוס גבינה ומחזירים למקפיא (במידה ורוצים להגיש עוד כמה ימים) או למקרר (במידה ורוצים להגיש תוך יממה). ובכל מקרה צריך לתת לעוגה לפחות חצי יום להתייצב.
  • 12
  • לפני ההגשה מכינים את הקצפת לקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 13
  • מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מסביב לעוגה
  • 14
  • מסדרים יפה קוביות שוקולד בלונדי בין תלוליות הקצפת
  • 15
  • שומרים במקרר עד להגשה
  • 15
    עוגת גבינה ובלונדי ללא אפייה
    הטיפ שלנו
    • על השוקולד בלונדי החדש כבר שמעתם? שוקולד בלונדי בטעם קרמל עשיר ללא תוספות בכלל – מושלם לאפייה, לעוגות ולמוסים.
    4 תגובות
    1. Avatar רבקה הגיב:

      אפשר להחליף את השוקולד בלונדי בשוקולד חלב או כל שוקולד אחר?

    2. Avatar הילה הגיב:

      לא רשום כמה גבינה 9% ..משקל גביע ?

    3. Avatar טלי הגיב:

      כתוב לשבור את קוביות השוקולד ולהוסיף חלב , במתכון לא מצויין חלב מהו הכמות ???

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0