מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת דבש עם קפה ושוקולד לבן

עוגת דבש עדינה, ריחנית וטעימה בטירוף עם תוספת קפה ושוקולד לבן וציפוי יפהפה שהופך אותה למרשימה במיוחד. העוגה המושלמת ליד הקפה בחגי תשרי.
  • מתכון, צילום וסטיילינג:נטלי לוין
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
1 תגובות
מצרכים

לעוגה:4 ביצים L
100 גרם (חצי כוס) סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
240 מ"ל (כוס) קפה חזק, פושר
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
350 גרם (2 וחצי כוסות) קמח
10 גרם (שתי כפיות) אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק מאוד

לקישוט:100 גרם שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים קלות את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, מלח ווניל לתערובת אחידה.
  • מוספים קפה ושמן וטורפים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה אחידה בבלילה.
  • יוצקים לתוך התבניות.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות מזהיבות, תופחות ומתייצבות.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • ממסים את השוקולד ומקשטים את החלק העליון של העוגות.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים קלות את התבניות.
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, מלח ווניל לתערובת אחידה.
  • מוספים קפה ושמן וטורפים עד שאחיד.
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה אחידה בבלילה.
  • יוצקים לתוך התבניות.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות מזהיבות, תופחות ומתייצבות.
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • ממסים את השוקולד ומקשטים את החלק העליון של העוגות.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, מלח ווניל לתערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים קלות את התבניות.
  • 2
  • בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, דבש, מלח ווניל לתערובת אחידה.
  • 3
  • מוספים קפה ושמן וטורפים עד שאחיד.
  • 4
  • מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתיה וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 5
  • מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר בצורה אחידה בבלילה.
  • 6
  • יוצקים לתוך התבניות.
  • 7
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות מזהיבות, תופחות ומתייצבות.
  • 8
  • מצננים בטמפרטורת החדר.
  • 9
  • ממסים את השוקולד ומקשטים את החלק העליון של העוגות.
  • 10
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • הטיפ שלנו
    • אם רוצים, אפשר להוסיף קצת תבלינים לעוגה עצמה, למשל הל, קינמון, ג’ינג’ר או ציפורן לפי הטעם האישי.
    • העוגות נשמרות בכלי סגור במקרר עד שבוע. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
    • במקום דבש אפשר להשתמש במייפל או סילאן לגיוון הטעמים.
    • במקום שוקולד לבן אפשר להשתמש בשוקולד חלב או מריר באותן כמויות לגיוון הטעמים.
    1 תגובות
    הוסף תגובה
    1. ג'ני ב הגיב:

      לא מצויין ברשימת המצרכים כמה דבש צריך..

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0