מעבר לתפריט תחתון
הפעל הדגשת קישורים

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

עוגת מייפל, אגוזים ושוקולד

עוגת מייפל בחושה, רכה וקלה להכנה משובצת באגוזים פריכים ובשבבי שוקולד שנמסים בין ביס לביס.
הוסף למועדפים שלי
זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
פרווה
9 תגובות
מצרכים

לעוגה:3 ביצים L
125 גרם (1/2 כוס) סוכר חום כהה
50 גרם (5 כפות) מייפל
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
200 מ"ל (1 מכל) שמנת חמוצה (ראו הערות לגרסה פרווה)
125 מ"ל (1/2 כוס) שמן
175 גרם (כוס ורבע) קמח
50 גרם (1/2 כוס) שקדים טחונים
10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
100 גרם אגוזים קצוצים גס

לקישוט:30 גרם אגוזים קצוצים גס
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מייפל, וניל, מלח, שמנת ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד ואגוזים ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • מפזרים אגוזים בחלק העליון של כל עוגה.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מייפל, וניל, מלח, שמנת ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • מוסיפים שוקולד ואגוזים ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • מפזרים אגוזים בחלק העליון של כל עוגה.
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מייפל, וניל, מלח, שמנת ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 1
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
  • 2
  • בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, מייפל, וניל, מלח, שמנת ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3
  • מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
  • 4
  • מוסיפים שוקולד ואגוזים ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בבלילה.
  • 5
  • יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
  • 6
  • מפזרים אגוזים בחלק העליון של כל עוגה.
  • 7
  • אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות.
  • 8
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
  • הטיפ שלנו
    • אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים.
    • גרסה פרווה: במקום שמנת חמוצה משתמשים בחלב סויה באותה כמות.
    • במקום מייפל אפשר להשתמש בדבש או סילאן.
    • שומרים את העוגה בכלי סגור בטמפרטורת החדר עד שבוע.
    9 תגובות
    הוסף תגובה
    1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      הוספתי לאחר האפיה מייפל
      יצא מושלםםםםםם

    2. איריס הגיב:

      אפשר להשתמש בקרם קוקוס במקום השמנת?

    3. יסכה הגיב:

      הכנתי עם חלב שקדים ושמתי רק חצי מכמות האגוזים בפנים (היה מספיק!)
      יצא מעולה, לא מפסיקים ליישר

    4. הודיה הגיב:

      רשום במתכון שצריך לטרוף את כל בחומרים יחד האם הכוונה לערבוב במקסר ידני או מדובר בערבוב רגיל

    5. אלינור הגיב:

      אפשר שמנת צמחית במקום חלב סויה ?

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0