אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
ы
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

פאדג' שוקולד ואגוזים לפסח

ממתקי פאדג' שוקולד קלים להכנה ומנוקדים באגוזים. מושלמים כמתנה קטנה לאורחים בליל הסדר
  • מתכון: נטלי לוין, סטיילינג: עמית דונסקוי, צילום: בועז לביא
זמן הכנה: שעתיים
רמת קושי: קל
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ (כמות החטיפים תלויה בגודל החיתוך)
ללא גלוטן
18 תגובות

מצרכים

מצרכים:400 גרם (1 פחית) חלב מרוכז ממותק
350 גרם שוקולד מריר עלית שבור לקוביות
1/4 כפית מלח
50 גרם חמאה רכה
200 גרם תערובת אגוזים טבעיים (לוז, פקאן, מלך, שקדים)

אופן ההכנה:
  • בסיר בינוני שמים יחד חלב מרוכז, שוקולד, מלח וחמאה ומבשלים על להבה בינונית עד שהכל נמס והתערובת אחידה לחלוטין.
  • מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את האגוזים השלמים.
  • משטחים את התערובת בתבנית ומקפיאים למשך כשעה.
  • מוציאים את הפאדג' הקפוא וחותכים לקוביות בגודל הרצוי. מומלץ לעבוד עם סכין שף ארוכה לחיתוך נוח וקל.
  • מגישים מיד.
  • בסיר בינוני שמים יחד חלב מרוכז, שוקולד, מלח וחמאה ומבשלים על להבה בינונית עד שהכל נמס והתערובת אחידה לחלוטין.
  • מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את האגוזים השלמים.
  • משטחים את התערובת בתבנית ומקפיאים למשך כשעה.
  • מוציאים את הפאדג' הקפוא וחותכים לקוביות בגודל הרצוי. מומלץ לעבוד עם סכין שף ארוכה לחיתוך נוח וקל.
  • מגישים מיד.
  • מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את האגוזים השלמים.
  • 1
  • בסיר בינוני שמים יחד חלב מרוכז, שוקולד, מלח וחמאה ומבשלים על להבה בינונית עד שהכל נמס והתערובת אחידה לחלוטין.
  • 2
  • מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את האגוזים השלמים.
  • 3
  • משטחים את התערובת בתבנית ומקפיאים למשך כשעה.
  • 4
  • מוציאים את הפאדג' הקפוא וחותכים לקוביות בגודל הרצוי. מומלץ לעבוד עם סכין שף ארוכה לחיתוך נוח וקל.
  • 5
  • מגישים מיד.
  • הטיפ שלנו
    • שומרים את הפאדג' בקופסה אטומה במקרר עד שבוע. אפשר להקפיא עד חודש.
    • אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים שאוהבים, וחשוב להשאיר אותם שלמים כך שיראו יפה בחיתוך.
    • חלב מרוכז ממותק אפשר להשיג בכל סופרמרקט גדול באיזור מוצרי האפייה.
    • חשוב לא לותר על המלח בתערובת משום שהוא מדגיש את טעמי השוקולד ומאזן את המתיקות.
    • החטיפים אינם מכילים קמח ולכן מתאימים כקינוח לפסח ולנמנעים מגלוטן.
    18 תגובות
    1. Avatar גלי הגיב:

      מה אפשר לשים במקום חמאה? שיהיה פרווה? תודה

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        היי גלי,
        במקום חמאה משתמשים בכמות זהה של תחליף חמאה צמחי או ב-100 גרם שמן קוקוס מומס. במקום חלב משתמשים בחלב סויה או חלב קוקוס באותה כמות.

    2. Avatar אלונה הגיב:

      אפשר להמיס בבן מארי או שעדיף בסיר? אני מפחדת לשרוף את המרכיבים

    3. Avatar סאלח דלילה הגיב:

      אפשר לשתמש בשוקלד צימקאו

    4. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      אפשר לשתמש בשוקלד צימקאו

    5. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:

      חלב מרוכז כשר לפסח?

    6. Avatar vhkv הגיב:

      אפשר בלי אגוזים?

    7. Avatar ליאת הגיב:

      אפ]שר להשתמש בשוקולד לבן\חלב במקום מריר?

    8. Avatar טל הגיב:

      מה עם קרם חלב קוקוס? כתחליף לחלב מרוכז..

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        קרם קוקוס לא מתאים משום שהוא לא ייצב את התערובת מספיק.

    9. Avatar שרון הגיב:

      מחכה לתגובה

    10. Avatar שרון הגיב:

      שלום!
      המתכון נראה מעולה,
      איזה תחליף יש לחלב מרוכז?

      • Avatar רגע מתוק הגיב:

        לצערנו במקרה הזה אין תחליף שיכול להתאים. אפשר להשיג חלב מרוכז ממותק בכל סופר גדול.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0