אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קוביות בראוניז שחיתות בציפוי בלונדי ובייגלה מלוח

קוביות בראוניז חלומיות, בציפוי בלונדי ובייגלה מלוח עם תחתית בצק פריך - שילוב מטריף בין הפריכות של הבצק לפאדג'יות של הבראוניז והרוטב בייגלה
  • מתכון: יפה בראס
  • צילום: טל סיון ציפורין
זמן הכנה: שעה וחצי
רמת קושי: בינוני
כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20
12 תגובות

קוביות בראוניז משגעות שאי אפשר לעמוד בפניהם! ממליצים מראש להכפיל כמויות.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ואם בא לכם עוד קינוח מעולה עם שוקולד בלונדי, אתם חייבים להכין את העוגת בננות בציפוי בלונדי ובייגלה המעולה הזאת.

מצרכים

לבצק פריך:100 גרם חמאה קרה
50 גרם אבקת סוכר
140 גרם קמח לבן
1 חלמון

לבראוניז:300 גרם שוקולד פרה מריר
90 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר לבן
3 ביצים L
1/3 כוס קקאו
1/3 כוס קורנפלור

לציפוי ועיטור:2 טבלאות שוקולד פרה בלונדי קרמל ומלח
חופן בייגלה

הכנת שכבת הבצק פריך:
  • חותכים את החמאה לקוביות קטנות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבלים את כל מצרכי הבצק פרט לחלמון. כשנוצרים פירורים קטנים מוסיפים את החלמון ומעבדים עד שנוצר בצק שנצמד לוו. אם הבצק לא מתאחד אפשר להוסיף 2 כפות מים.
  • מעבדים את הבצק מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
  • משטחים את הבצק בתוך תבנית בגודל 20X20, עדיף עם נייר אפייה בתחתית. דוקרים עם מזלג בכמה מקומות ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.
  • בינתיים מחמים את התנור ל-190 מעלות.
  • כשהתנור חם אופים את הבצק במשך 15 דקות ומוציאים החוצה.
  • חותכים את החמאה לקוביות קטנות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבלים את כל מצרכי הבצק פרט לחלמון. כשנוצרים פירורים קטנים מוסיפים את החלמון ומעבדים עד שנוצר בצק שנצמד לוו. אם הבצק לא מתאחד אפשר להוסיף 2 כפות מים.
  • מעבדים את הבצק מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
  • משטחים את הבצק בתוך תבנית בגודל 20X20, עדיף עם נייר אפייה בתחתית. דוקרים עם מזלג בכמה מקומות ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.
  • בינתיים מחמים את התנור ל-190 מעלות.
  • כשהתנור חם אופים את הבצק במשך 15 דקות ומוציאים החוצה.
  • מעבדים את הבצק מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 1
  • חותכים את החמאה לקוביות קטנות. בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבלים את כל מצרכי הבצק פרט לחלמון. כשנוצרים פירורים קטנים מוסיפים את החלמון ומעבדים עד שנוצר בצק שנצמד לוו. אם הבצק לא מתאחד אפשר להוסיף 2 כפות מים.
  • 2
  • מעבדים את הבצק מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3
  • משטחים את הבצק בתוך תבנית בגודל 20X20, עדיף עם נייר אפייה בתחתית. דוקרים עם מזלג בכמה מקומות ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.
  • 4
  • בינתיים מחמים את התנור ל-190 מעלות.
  • 5
  • כשהתנור חם אופים את הבצק במשך 15 דקות ומוציאים החוצה.
  • הכנת הבראוניז:
    • בזמן שהבצק בתנור מכינים את הבראוניז: שוברים את השוקולד לקוביות. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו ומערבבים היטב.
    • מוסיפים סוכר וטורפים.
    • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים היטב.
    • מוסיפים את הקקאו והקורנפלור וטורפים רק עד שהבלילה חלקה.
    • מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבצק ואופים במשך 17-20 דקות או עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי עדיין מעט רך. מקררים היטב במקרר לפני שחותכים לקוביות אחרת הבראוניז לא יחתכו לכם טוב.
    • כשהבראוניז קרים לגמרי חותכים לקוביות.
    • ממיסים בקערה 2 טבלאות בלונדי ומצפים את הבראוניז. אפשר לטבול אותם בתוך הקערה או לזלף מעל כל קובייה כף מהשוקולד.
    • מעטרים בבייגלה ושומרים במקרר עד להגשה.
    • בזמן שהבצק בתנור מכינים את הבראוניז: שוברים את השוקולד לקוביות. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו ומערבבים היטב.
    • מוסיפים סוכר וטורפים.
    • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים היטב.
    • מוסיפים את הקקאו והקורנפלור וטורפים רק עד שהבלילה חלקה.
    • מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבצק ואופים במשך 17-20 דקות או עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי עדיין מעט רך. מקררים היטב במקרר לפני שחותכים לקוביות אחרת הבראוניז לא יחתכו לכם טוב.
    • כשהבראוניז קרים לגמרי חותכים לקוביות.
    • ממיסים בקערה 2 טבלאות בלונדי ומצפים את הבראוניז. אפשר לטבול אותם בתוך הקערה או לזלף מעל כל קובייה כף מהשוקולד.
    • מעטרים בבייגלה ושומרים במקרר עד להגשה.
  • מוסיפים סוכר וטורפים.
  • 1
  • בזמן שהבצק בתנור מכינים את הבראוניז: שוברים את השוקולד לקוביות. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו ומערבבים היטב.
  • 2
  • מוסיפים סוכר וטורפים.
  • 3
  • מוסיפים ביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים היטב.
  • 4
  • מוסיפים את הקקאו והקורנפלור וטורפים רק עד שהבלילה חלקה.
  • 5
  • מעבירים את הבלילה לתבנית עם הבצק ואופים במשך 17-20 דקות או עד שהשוליים יציבים והחלק הפנימי עדיין מעט רך. מקררים היטב במקרר לפני שחותכים לקוביות אחרת הבראוניז לא יחתכו לכם טוב.
  • 6
  • כשהבראוניז קרים לגמרי חותכים לקוביות.
  • 7
  • ממיסים בקערה 2 טבלאות בלונדי ומצפים את הבראוניז. אפשר לטבול אותם בתוך הקערה או לזלף מעל כל קובייה כף מהשוקולד.
  • 8
  • מעטרים בבייגלה ושומרים במקרר עד להגשה.
  • 8
    קוביות בראוניז שחיתות בציפוי בלונדי ובייגלה מלוח
    12 תגובות
    1. Avatar דליה הגיב:

      אפשר לא לחתוך לריבועים ולהגיש את העוגה שלמה?

    2. Avatar ברוריה קיים הגיב:

      המתכון לבראוניז שחיתות בציפוי שוקולד בלונדי ובייגלה, מדהים ונגמר מהר

    3. Avatar יעל הגיב:

      היי, האם חייבים להכין את הבצק פריך? אי אפשר רק את הבראוניז עם הציפוי?

    4. Avatar קטיה הגיב:

      נראה מעולה,אכין בשבועות לילדים ואעדכן איך יצא

    5. Avatar נדב הגיב:

      כמה זמן מראש אפשר להכין את זה ולשמור במקרר עד ההגשה?

    6. Avatar אפרת הגיב:

      אין על העמוד שלכם הכי טובים בארץ בפער

    7. Avatar איריס הגיב:

      גם יפה וגם אופה! נראה מושלם!

    8. Avatar אוסי הגיב:

      יפה האלופה ,יש לה ידי זהב ! מתכון מעולה ,תודה רבה

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0