אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות

סגור
עוגות
מאפינס וקאפקייקס
עוגיות ומאפים אישיים
חגים וימי הולדת
מתכונים עם מוצרים
קלים ומהירים
מתכונים לילדים

קסטה ביתית מצופה שוקולד

קסטה ביתית מטריפה וקלה להכנה, בציפוי שוקולד בלונדי, מריר או חלב. כמה דקות עבודה ויש לכם קינוח מושלם שהולך לשדרג לכם את הקיץ
  • צילום: נמרוד סונדרס
זמן הכנה: 3 שעות
רמת קושי: קל
כמות: כ-15 יחידות
1 תגובות

3 מצרכים – זה כל מה שצריך בשביל הקסטות המשגעות האלו! קינוח פשוט להכנה וטעים במיוחד, אפשר אפילו להכין אותו כפעילות כיפית עם הילדים.

והכי כיף? אפשר להכין אפילו שבוע מראש ולהוציא כשהאורחים מפתיעים או לשדרג את שולחן הקינוחים בחג.

הכנתם? שתפו אותנו בתמונה בעמוד האינסטגרם.

ועכשיו בטוח בא לכם להכין עוד קינוחי גלידה מטריפים, אז הנה מתכון לעוגת גלידה פסק זמן מדהימה של עדי קלינגהופר.

מצרכים

1 שרוול (250 גרם) פתי בר עלית
1 קופסה גלידה וניל

לציפוי:100 גרם שוקולד פרה מריר
100 גרם שוקולד פרה בלונדי
100 גרם שוקולד פרה חלב
3 כפות שמן

אופן ההכנה:
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית 20X30, כדי לאפשר חילוץ נוח יותר, ומניחים פתי בר, חשוב שיהיו צמודים אחד לשני בשכבה אחת ובלי מרווחים. אם צריך חותכים את הפתי בר לגודל הרצוי.
  • מניחים מעל שכבה נדיבה של גלידה ומיישרים.
  • מניחים מעל שוב שכבה של פתי בר בצמידות ומהדקים מעט.
  • סוגרים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא להתייצבות – זה לוקח כמה שעות אז צריך סבלנות בשלב הזה.
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים לפי הגודל של הפתי בר. מחזירים אותה בינתיים למקפיא
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולדים לקוביות ב-3 קעריות שונות המתאימות לחימום במיקרו וממיסים כל קערה במיקרו בפולסים קצרים.
  • מוסיפים לכל קערה כף שמן ומערבבים היטב.
  • טובלים את הקסטות בשוקולד ומניחים על רשת. שומרים במקפיא עד להגשה
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית 20X30, כדי לאפשר חילוץ נוח יותר, ומניחים פתי בר, חשוב שיהיו צמודים אחד לשני בשכבה אחת ובלי מרווחים. אם צריך חותכים את הפתי בר לגודל הרצוי.
  • מניחים מעל שכבה נדיבה של גלידה ומיישרים.
  • מניחים מעל שוב שכבה של פתי בר בצמידות ומהדקים מעט.
  • סוגרים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא להתייצבות – זה לוקח כמה שעות אז צריך סבלנות בשלב הזה.
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים לפי הגודל של הפתי בר. מחזירים אותה בינתיים למקפיא
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולדים לקוביות ב-3 קעריות שונות המתאימות לחימום במיקרו וממיסים כל קערה במיקרו בפולסים קצרים.
  • מוסיפים לכל קערה כף שמן ומערבבים היטב.
  • טובלים את הקסטות בשוקולד ומניחים על רשת. שומרים במקפיא עד להגשה
  • מניחים מעל שכבה נדיבה של גלידה ומיישרים.
  • 1
  • מניחים נייר אפייה בתחתית תבנית 20X30, כדי לאפשר חילוץ נוח יותר, ומניחים פתי בר, חשוב שיהיו צמודים אחד לשני בשכבה אחת ובלי מרווחים. אם צריך חותכים את הפתי בר לגודל הרצוי.
  • 2
  • מניחים מעל שכבה נדיבה של גלידה ומיישרים.
  • 3
  • מניחים מעל שוב שכבה של פתי בר בצמידות ומהדקים מעט.
  • 4
  • סוגרים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא להתייצבות – זה לוקח כמה שעות אז צריך סבלנות בשלב הזה.
  • 5
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים לפי הגודל של הפתי בר. מחזירים אותה בינתיים למקפיא
  • 6
  • מכינים את הציפוי: שוברים את השוקולדים לקוביות ב-3 קעריות שונות המתאימות לחימום במיקרו וממיסים כל קערה במיקרו בפולסים קצרים.
  • 7
  • מוסיפים לכל קערה כף שמן ומערבבים היטב.
  • 8
  • טובלים את הקסטות בשוקולד ומניחים על רשת. שומרים במקפיא עד להגשה
  • הטיפ שלנו
    • במקום להשתמש בגלידה קנוייה, אפשר להכין בקלות את הגלידה בעצמכם – הנה מתכון משגע לגלידה ביתית מ-2 מצרכים בלבד.
    • לא חייב להשתמש ב-3 סוגי שוקולדים לציפוי, אפשר להשתמש רק בסוג אחד. במקרה הזה יש לשלש את כמות השוקולד שבחרתם.
    1 תגובות
    1. Avatar נתנאל הגיב:

      נראה טוב!!!!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר.

    0